rekisteröidy

Luurapeikon verkkokauppa sulkeutuu kesään 2018 mennessä. Olisitko kiinnostunut ostamaan loppuvarastomme huippuhalvalla? Ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)luurapeikko.fi

TARJOUS! Kaikki toimitukset nyt vain 1,95 euroa.

Loput tatuointikorut (139 kpl) -90% | Loput huolinuket (130 kpl) -54% | Loput koira-avaimenperät (19 kpl) -56% | Loput väripalapelit (6 kpl) -70 %

Ensimmäinen Peikkoposti

13.10.2014

Olemme saaneet jo mukavan määrän seuraajia ja viime viikolla olikin aika(a) laittaa ensimmäinen uutiskirje maailmalle. Tarkoituksenamme on jatkossa lähettää "Peikkopostia" 1-2 kertaa kuukaudessa (toisin sanoen keksimme vain vetävämmän nimen uutiskirjeelle, mutta se nyt ei varmaan ollut kenellekään yllätys). Postissa tulemme kertomaan aina juuri tulleista uutuustuotteista, kuukauden tarjouksesta ja muista mahdollisista kampanjoista.

Valmistautuminen 

Listalle pääsy onnistui aluksi vain viikkoarvontaamme osallistumalla. Sittemmin uutiskirjeelle tehtiin oma ilmoittautumislomake sivuston vasempaan laitaan ja listalle pääsi liittymään myös tuote-ehdotusten ja tilauslomakkeen kautta. Päätimme suoraan, että kaikki listalaiset tulevat näitä reittejä, eikä listalle lisätä osoitteita, jos lomakkeen Peikkoposti-rastia ei oltu valittuna. Listalle onkin ilmestynyt osoitteita kaikkien neljän mahdollisen reitin kautta!

Ensin osoitteita kerättiin Luurapeikon omaan luolaan, mutta kun osoitteet lisääntyivät, kyseinen tapa ei ollut enää järkevä. Kun aika antoi periksi, Luurapeikko kävikin tekemässä itselleen Mailchimp-tilin ja tyhjensi osoitteet luolastansa kyseiseen palveluun. Myös uudet osoitteet menevät apinapostiin automaattisesti ja sitä kautta hoituu myös listalta poistuminen. Kätevää!

Rekisteriselosteessamme on ollut alusta asti tieto, että henkilökohtaisia tietoja (kuten nimeä tai sähköpostiosoitetta) ei luovuteta koskaan kolmannelle osapuolelle. Todennäköistähän on, että tekstin lukee vain muutama henkilö, mutta jos asia kiinnostaa niin tuonnehan sitä silloin suunnistetaan. Mielestämme maailmassa on jo tarpeeksi roskapostia, joten teemme kaikkemme, ettei sitä tulisi meidän kauttamme enää lisää!

Peikkoposti numero yksi 

PeikkopostiEnsimmäisen Peikkopostin kasaus alkoi, kun saimme 30 mainokset hyväksynyttä käyttäjää kasaan. Aluksi olikin paljon asiaa, joiden mahduttaminen lyhyeen kirjeeseen oli melkeinpä jo turhan hankalaa: oli arvontaa, kuukauden tuotteita, Peikkopostin esittelyä, tilaajalahjaa, kiitoskirjettä... Tärkeimpänä kuitenkin pidimme uusia tuotteita, joita uutiskirjeen lähetys odottikin muutaman päivän ja tuotteet veivät suurimman osan Peikkopostin käytettävissä olevasta tilasta.

Oli positiivinen yllätys, että postin saatuaan listalta erosi vain yksi henkilö. Arvioimme tämän kuitenkin olevan tässä tapauksessa varsin loogista, koska listalle ei voi joutua tietämättään ja osoitteita ei osteta tai muutenkaan hankita epäilyttävin keinoin.

Tulevaisuudessa

Olemme jo suunnitelleet seuraavien Peikkopostien sisältöjä. Todennäköisesti mainostamme tulevissakin kirjeissä pääsääntöisesti uusia tuotteita ja kerromme meneillään olevasta kuukauden kampanjasta sekä viikkoarvonnasta. Yritämme myös jatkossa ujuttaa postiin vain listalaisten käytössä olevia alennuskoodeja, jotta kirjeen vastaanottaminen olisi entistä mieluisampaa.

Jälkikäteen ajateltuna ainoa harmi uutiskirjeessä on, että siitä ei saa kovinkaan helposti palautetta, ellei sitä erikseen pyydä. Jos joku tämän kirjoituksen luettuaan haluaa kommentoida Peikkopostin sisältöä, otamme mielellämme palautetta vastaan osoitteeseen asiakaspalvelu(at)luurapeikko.fi.

Suuri kiitos kaikille kirjeen tilanneille!


Satunnaisia tuotteita verkkokaupastamme