rekisteröidy

Luurapeikon verkkokauppa sulkeutuu kesään 2018 mennessä. Olisitko kiinnostunut ostamaan loppuvarastomme huippuhalvalla? Ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)luurapeikko.fi

TARJOUS! Kaikki toimitukset nyt vain 1,95 euroa.

Loput tatuointikorut (139 kpl) -90% | Loput huolinuket (130 kpl) -54% | Loput koira-avaimenperät (19 kpl) -56% | Loput väripalapelit (6 kpl) -70 %

Mistä tuotteet tulevat?

26.11.2014

Luurapeikon tuotteet ovat peräisin useasta eri paikasta ja tuotteiden toimittajamäärä on tällä hetkellä kovassa kasvussa. Mainitsemme tässä nyt kuitenkin muutaman tavarantoimittajan, joiden tuotteita pidämme varastossa varmasti jatkossakin.

Mifuko

Mifuko toimittaa suurimman osan nykyisistä kehitysaputuotteistamme. Tuotteet yhdistävät suomalaisen muotoilun ja afrikkalaisen käsityön. Tuotteet valmistetaan Keniassa pienissä työpajoissa sekä maaseutujen naisryhmissä, jotka tarjoavat työntekijöilleen jatkokoulutusta, säännöllisen toimeentulon ja hyvät työolosuhteet. Pajoissa myös koulutetaan jatkuvasti uusia käsityöläisiä.

Tuotteet valmistetaan eettisesti ja ympäristöystävällisesti, eikä niiden valmistuksessa käytetä koneita, vaan paikallisten käsityöläisten ammattitaitoa. Mifukon tuotantoketju on täysin läpinäkyvä ja osassa tuotteistamme on jopa tuotteen valmistaneen käsityöläisen allekirjoitus tuotteen etiketissä.

Myymiämme Mifukon tuotteita löydät ryhmistä Kehitysaputuotteet kierrätyskankaista ja Kehitysaputuotteet kierrätyspuusta ja -nahasta. Voit myös tutustua Mifukon kotisivuihin.

Kapua

Hankimme Kapuan kautta osan Reilun Kaupan tuotteistamme. Valikoimamme Kapualta päivittyy jatkuvasti ja tuotteita tulee jatkossa valikoimaan yhä enemmän. Meilläkin myytävien tuotteiden myynnistä saatavia varoja Kapua ohjaa kehitysmaiden tyttöjen ja naisien avuksi kumppanijärjestöjensä kautta.

Vuonna 2014 Kapua kiipesi Etiopian huipulle ja vuonna 2015 kapuamisen kohteena on Bolivia! Molempien hankkeiden kumppanijärjestöinä toimivat Kynnys ry, Plan Suomi, Taksvärkki ry ja Väestöliitto.

Myymiämme Kapuan tuotteita löydät ryhmästä Reilun Kaupan tuotteet. Voit myös tutustua Kapuan kotisivuihin.

Vinkee

Yritys valmistaa mm. heijastinliivejä, heijastimia, pipoja ja postikortteja. Tällä hetkellä valikoimassamme on vain Vinkeen heijastimia ja postikortteja, mutta valikoimamme saattaa laajentua tulevaisuudessa. Kävimme katsomassa tuotteita paikan päällä ja mielestämme kaikki esitellyt tuotteet olivat vielä tuotekuviakin tyylikkäämpiä! Meidänkin varastostamme löytyvät suuret Retu-heijastimet ovat yllättäneet kaikki asiakkaamme positiivisesti kokonsa ja tyylikkään ulkonäkönsä vuoksi. Myös valikoimastamme toistaiseksi puuttuvat Vinkeen heijastinliivit edustivat hyvin kotimaista osaamista tarkalla työjäljellään ja pirteällä ilmeellään.

Tuotteet ovat verkkokaupan varaston kannalta lähituotteita ja varastomme täydennetäänkin aina ohikulkumatkalla, jotta tuotteiden "lähituotearvo" säilyisi mahdollisimman hyvänä. Tuotteita ei siis kuljeteta verkkokauppaan postitse eikä niitä haeta asiakseen.

Myymiämme Vinkeen tuotteita löydät ryhmistä Heijastimet ja Posti- ja onnittelukortit. Voit myös tutustua Vinkeen kotisivuihin.


Satunnaisia tuotteita verkkokaupastamme