rekisteröidy

Luurapeikon verkkokauppa sulkeutuu kesään 2018 mennessä. Olisitko kiinnostunut ostamaan loppuvarastomme huippuhalvalla? Ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)luurapeikko.fi

TARJOUS! Kaikki toimitukset nyt vain 1,95 euroa.

Loput tatuointikorut (139 kpl) -90% | Loput huolinuket (130 kpl) -54% | Loput koira-avaimenperät (19 kpl) -56% | Loput väripalapelit (6 kpl) -70 %

Näin toimii asiakaspalvelumme

26.10.2014

Muokattu 28.-29.10.2014: Lisätty puuttuvat Snapchat ja WhatsApp

Yksi tärkeä osa verkkokaupan toimintaa on hyvä asiakaspalvelu. Tässä hieman tietoa, kuinka oma asiakaspalvelumme toimii!

Sähköposti

Sähköpostiamme monitoroidaan jatkuvasti ja posteihin pyritään vastaamaan aina saman päivän aikana. Viestit luetaan usein mobiililaitteilla, eli viestit tulevat perille, vaikka olisimmekin pois työpöydän äärestä! Tällä hetkellä vastaus saapuu usein jo tunnin tai kahden sisällä, joten tuotteista ja tilauksesta voi hyvin kysyä sähköpostilla jopa kiireellisissä tilauksissa. Asiakaspalvelumme tavoittaa tutusta osoitteesta asiakaspalvelu (at) luurapeikko.fi.

Myös verkkosivujen kautta tehdyt tuote-ehdotukset käsitellään saman sähköpostin kautta, joten ehdotuksissa on sama käsittelyaika kuin muussakin asiakaspalvelussa ja vastaamme ehdotuksiin tarvittaessa sähköpostilla lomakkeessa antamaasi osoitteeseen.

Puhelin

Meidät tavoittaa puhelimitse numerosta 050 - 462 4384 ja vastaamme myös kotimaisista numeroista tulleisiin tekstiviesteihin. Tekstiviesteissä vastausaika saattaa olla hieman muita yhteydenottotapoja pidempi. Kummallista onkin, että yhteydenottoja on tullut puhelimitse ehdottomasti vähiten kaikista tarjoamistamme vaihtoehdoista!

Live chat -palvelu verkkosivuilla

Lisäsimme vastikään verkkosivuillemme myös nykyaikaisen live chat -palvelun. Tätä kautta tulleet yhteydenotot käsitellään aina ennen sähköposteja, joten kiireellisissä kysymyksissä kannattaa testata viestilaatikkoa sivun alalaidassa! Vaikka chat onkin nykyään yritysten verkkosivuilla usein huomiota herättävänä uutuuspalveluna ja viesteihin ei vastata reaaliaikaisesti, me yritämme vastata viesteihin mahdollisimman nopeasti, eikä laatikkoa pidetä sivuilla ns. muodon vuoksi.

Jos live chat ei syystä tai toisesta vastaa heti, voit jättää laatikkoon myös sähköpostiosoitteesi, jonne vastaamme heti asiakaspalvelun vapauduttua. Tätä kautta tulleet sähköpostit saavat aina erikoishuomion, joten viestiisi tullaan varmasti vastaamaan nopeasti.

Muistathan myös, että voit jatkaa sivuston selaamista normaalisti vastausta odotellessasi.

Facebook

Meihin voi olla yhteydessä myös Facebookin kautta. Ilmoitamme palvelussa myös uusista arvonnoista, parhaista tarjouksista ja ajankohtaisista tuotteista sekä alennuskoodeista, joita et muualta saa. Kannattaa siis käydä tykkäämässä sivustostamme! Tässä vielä suora linkki kyseiseen palveluun: Luurapeikko Facebookissa.

Snapchat

Olemme ottaneet haltuumme myös Snapchatin! Jos käytät palvelua, voit snäpätä meille kysymyksesi, tuote-ehdotuksesi tai vaikkapa kuvia ostamistasi tuotteista tai tuotteiden uusia käyttötarkoituksia. Otathan kuitenkin huomioon, että emme tallenna keskusteluja tai kuvia, eli ne katoavat Snapchatille tyypilliseen tapaan luettuamme ne. Käyttäjätunnuksemme palvelussa on luurapeikko.

WhatsApp

Keskusteluyhteyden voi avata myös suositun WhatsApp-palvelun kautta. Numeromme palvelussa on sama kuin asiakaspalvelussamme, eli 050 - 462 4384. Tervetuloa juttelemaan!

Yleistä

Asiakaspalveluamme voi tavoitella ympäri vuorokauden kaikkina viikonpäivinä. Meillä ei siis ole varsinaisia palveluaikoja, vaan vastaamme kaikkiin viesteihin ja puheluihin mahdollisuuksien mukaan. Käytännössä vastaamme siis yhteydenottoihin myös viikonloppuisin ja iltaisin!

Pitämällä asiakaspalvelun aina avoinna saamme lyhennettyä vastausaikoja, eikä viestejä kerry koskaan jonoksi saakka.


Satunnaisia tuotteita verkkokaupastamme