rekisteröidy

Luurapeikon verkkokauppa sulkeutuu kesään 2018 mennessä. Olisitko kiinnostunut ostamaan loppuvarastomme huippuhalvalla? Ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)luurapeikko.fi

TARJOUS! Kaikki toimitukset nyt vain 1,95 euroa.

Loput tatuointikorut (139 kpl) -90% | Loput huolinuket (130 kpl) -54% | Loput koira-avaimenperät (19 kpl) -56% | Loput väripalapelit (6 kpl) -70 %

Suunnitelmia vuodelle 2015

11.01.2015

Tammikuun alku on Luurapeikolla mennyt tulevaisuuden suunnitteluun ja täydennystilauksien kirjaamiseen. Helmikuussa on kuitenkin aika aktivoitua toteuttamaan ja selvittelemään joitain suunnitelmia yhä pidemmälle ja haluamme jakaa lyhyen blogitekstin näistä suunnitelmista teidän kanssanne.

Tuotemäärän kasvattaminen

Verkkokauppamme tuotemäärä on vielä pieni, joten tämän vuoden suunnitelmamme on tietysti saada tuotemäärä moninkertaiseksi. Sopivien tuotteiden löytäminen ei aina kuitenkaan tunnu olevan erityisen helppoa ja koska haluamme palvella asiakkaitamme ja hankkia varastoomme myös mahdollimman paljon toivetuotteita, oma haasteensa on joidenkin tuotteiden suurissa minimitilausmäärissä.

Uusia tuotteita on jo silmäilty ja alkuvuodesta kauppaan saadaankin (muutaman täydennystilauksen jälkeen) tuotteita parilta uudelta toimittajalta. Ja lisää on tulossa!

Keskittyminen tiettyihin tuoteryhmiin

Näkemyksemme verkkokaupan tuotteiden valinnasta on kirkastunut yhä selkeämmäksi. Tulemme jatkossa keskittymään yhä enemmän kehitysaputuotteisiin sekä Reilun Kaupan tuotteisiin ja etsimmekin jatkuvasti uusia tuotteita ja toimittajia näihin tuoteryhmiin. Haluamme myös nostaa verkkokaupassamme esille kierrätysmateriaalituotteet, joita hankimme niin kehitysapumaista kuin kotimaisilta yrittäjiltäkin.

Ulkomaisista tuotteista pidämme jatkossa valikoimassamme pienen määrän erikoistuotteita sekä asiakkaiden erikseen toivomia tuotteita. Osaa tämän tekstin kirjoitushetkellä löytyvistä tuotteista ei siis enää jatkossa tule varastoon lisää, vaan jäljellä oleva varasto myydään loppuun. Yritämme löytää ajoittain myös sellaisia lahjatavaksi sopivia tuotteita, joiden hankinta ei ole kotimaassa aivan helppoa.

Uusia tuotekuvia

Osassa verkkokauppamme tuotteista ei ole hyvälaatuisia kuvia ollenkaan ja suurimmassa osassa tuotteista kuvia on vain yksi. Olemme tiedostaneet ongelman ja hankkineet tuotteiden valokuvaukseen sopivaa laitteistoa. Uusia tuotekuvia ilmestyy kauppaan heti, kun valaistusta varten tilaamamme polttimot saapuvat!

Olemme myös pohtineet tuotteiden fyysisen koon esilletuomista yhä selvemmin ja tämänkin valokuvauksen aloitamme piakkoin.

Hyväntekeväisyys

Pelkkä verkkokaupan voiton maksimointi ei kuulu Luurapeikon pitkän tähtäimen suunnitelmiin, joten olemme miettineet lahjoittavamme osan verkkokaupan tuotosta jotain kanavaa pitkin hyväntekeväisyyteen. Selvittelemme vielä eri vaihtoehtoja ja ilmoitamme Facebookissa sekä myös tässä blogissa, kun asia saadaan etenemään. Mahdollisia hyväntekeväisyyskohteita tulee varmastikin olemaan useampia ja yritämme valita kohteet monipuolisesti.

Arvonnat jatkuvat

Noin kaksi kertaa kuussa järjestettävä arvontamme jatkuu ainakin toistaiseksi keskeytyksettä. Arvontapalkintomme eivät ole suuria, mutta voiton todennäköisyys on ollut parissa arvonnassa jopa melkein 10 prosenttia! Muistakaahan siis osallistua arvontaamme jatkossakin.

Muista kertoa kaupastamme myös kavereillesi, lupaamme puolestamme kasvattaa palkintojamme Luurapeikon kasvaessa!


Satunnaisia tuotteita verkkokaupastamme