rekisteröidy

Luurapeikon verkkokauppa sulkeutuu kesään 2018 mennessä. Olisitko kiinnostunut ostamaan loppuvarastomme huippuhalvalla? Ota yhteyttä asiakaspalvelu(at)luurapeikko.fi

TARJOUS! Kaikki toimitukset nyt vain 1,95 euroa.

Loput tatuointikorut (139 kpl) -90% | Loput huolinuket (130 kpl) -54% | Loput koira-avaimenperät (19 kpl) -56% | Loput väripalapelit (6 kpl) -70 %

Tuotevalikoiman suunnittelu

11.11.2014

Kaupan tuotteiden valinta on yllättävän monimutkaista puuhaa. Haluamme kauppaamme vain valikoituja tuotteita, eikä toimittajilta osteta suuria sekalaisia eriä eikä kauppaan listata tuotteita, joita emme ole ensin hankkineet varastoomme. Seuraavaksi jaamme kanssanne meidän lahjatavaraverkkokauppamme kokemuksia tuotteiden valinnasta ja valikoimasta.

Kaupan avaus ja ensimmäinen tuotevalikoima

Ensimmäinen tuotevalikoima kaupassa sisälsi ainoastaan edullisia ulkomaisia pientuotteita. Näillä tuotteilla kauppa saatiin esille hieman suunniteltua nopeammin ja verkkokaupan kehitystä voitiin jatkaa sen oikeassa ympäristössään. Tällä tavalla valikoima saatiin kasvatettua edullisesti kymmeniin tuotteisiin. Tällaisia edullisia tuotteita tulee kaupassa olemaan jatkossakin, mutta niiden osuus koko valikoimasta pienenee jatkuvasti ja "Muut tuotteet" -osio tulee jatkossa olemaan vain noin kolmanneksen koko kaupan valikoimasta.

Edullisissa tuotteissa sanotaan usein hinnan kertovan laadusta. Valitsimme kuitenkin itse myymämme edulliset pientuotteet ja niiden laatu onkin ollut yllättävän hyvää kautta linjan. Harmiksemme tuotekuvat eivät anna tuotteista kovin todellista kuvaa ja olemmekin saaneet paljon palautetta asiakkailta heidän yllätyttyä positiivisesti ostetun tuotteen ulkonäöstä. Pyrimme tulevaisuudessa ottamaan tuotekuvia myös itse, jolloin toivottavasti saamme kuvien laatua parannettua.

Tuotteiden valintaperusteita nykyään

Nykyään kauppaan etsittävät tuotteet ovat pääasiassa joko kehitysapuun, kotimaisuuteen tai hyväntekeväisyyteen painottuvia. Myymiämme kehitysaputuotteita ovat esimerkiksi pienissä työpajoissa valmistettavat reilun kaupan tuotteet sekä kierrätysmateriaalituotteet. Hyväntekeväisyystuotteita kauppaan on tarkoitus saada jatkossa yhä enemmän, tällä hetkellä kyseisiä tuotteita on valikoimassamme ainoastaan yksi: Retu-heijastin, josta lahjoitetaan yksi euro Uusi Lastensairaala 2017 -hankkeelle. Hyväntekeväisyys toimii tuotteissamme aina joko niin, että tuotteen valmistaja lahjoittaa maksamastamme hinnasta osan keräykseen tai teemme sen itse, kunhan kaupan toiminta hieman vielä laajenee. Toivottavasti saamme jatkossa myyntiin myös erilaisten keräyskampanjoiden tuotteita (roosa-nauha, nenäpäivä, keräyspehmolelut jne).

Kotimaisen osaamisen tuotevalikoimaa yritämme tällä hetkellä kasvattaa yhä enemmän ja kiikarissa onkin jo uusi toimittaja, jolta saamme tuotteita kauppaan vielä tämän vuoden puolella. Jos teille, arvoisat lukijat, tulee mieleen kotimaisia valmistajia, joiden tuotteita haluaisit kauppaamme, ehdota tuotetta meille! Jos edustat jotain yritystä, voit ottaa suoraan yhteyttä asiakaspalveluumme esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen toni.huuskonen (at) luurapeikko.fi niin neuvotellaan tuotteiden tuomisesta kauppaamme.

Ehdotetut tuotteet

Valikoiman suunnittelua monipuolistaa meille saapuneet tuote-ehdotukset. Yritämme parhaamme mukaan täyttää kaikki toiveet, mutta tuotteiden hankinta eri lähteistä on usein hidasta. Olemme kuitenkin saaneet pari toivetta jo toteutettua ja kahden muun ehdotuksen saatavuudet on selvitetty ja ainakin toinen tuotteista ehtii vielä tämän vuoden puolella kauppaamme. Ehdotukset ovat meillä hyvässä tallessa ja kaikkia ehdotettuja tuotteita ollaan jäljitetty ja usein löydettykin, joten ehdotuksesi ei varmasti mene hukkaan!

Meistä kuulostaisi hauskalta, jos muutaman lisäehdotuksen jälkeen keräisimme kaikki ehdotetut ja löydetyt tuotteet omalle sivulleen. Olisi varmasti mielenkiintoista nähdä, millaisia tuotteita kauppaan ollaan toivottu ja saatu!


Satunnaisia tuotteita verkkokaupastamme