rekisteröidy
Lahjoitamme kaikesta verkkokauppamyynnistä ruokaa ja tarvikkeita Mustin ja Mirrin ruoka- ja tarvikekeräykseen.
Näet lahjoituksen määrän tuotesivulta ja ostoskoristasi. Tarkemmat tiedot löydät täältä »

Puulelut

Ilmapalloauto

Ilmapalloauto

Ilmapallovoimalla toimiva puuauto. Auton päällä oleva ilmapallo puhalletaan auton pakoputken kautta täyteen, lasketaan auto maahan ja nautitaan vauhdin hurmasta! Pakkaus sisältää auton lisäksi yhden ilmapallon.

Lue lisää »

Hupikynät

Hupikynät

Hauska hupikynä aikuisille, joka on samalla taikasauva, ritsa tai nunchakut! Nunchakut sisältävät mustan ja sinisen mustekynän, taikasauvassa ja ritsassa on mukana normaali lyijykynä.

Lue lisää »

Värikäs naulapeli

Värikäs naulapeli

17.00 €

Perinteinen puupelipakkaus sisältää korkkitaulun, 126 värikästä puupalaa, 2 pikkuvasaraa ja 100 naulaa. Jokaisessa puupalassa on valmis paikka naulalle, josta pala voidaan vasaroida korkkitauluun, vain mielikuvitus on rajana!

Lue lisää »

Mini huojuva torni

Mini huojuva torni

Miniversio perinteisestä huijuva torni -pelistä. Peli sisältää 45 puista palikkaa. Pelin tarkoituksena on poistaa vuorotellen yksi palikka tornista ja laittaa se päällimmäiseen kerrokseen tornia kuitenkaan kaatamatta. Pienen kokonsa vuoksi tämä sopii hyvin mukaan otettavaksi matkapeliksi.

Lue lisää »

100 palan väripalapeli

100 palan väripalapeli

Laadukas 100 palan palapeli. Jokainen palapelin pala on erivärinen ja valmiista palapelistä tulee tyylikäs liukuvärimaalaus.

Valmiin palapelin koko on 43,1 x 43,1 cm.

Lue lisää »

1000 palan väripalapeli

1000 palan väripalapeli

39.90 €

Laadukas 1000 palan palapeli. Jokainen palapelin pala on erivärinen ja valmiista palapelistä tulee tyylikäs liukuvärimaalaus.

Valmiin palapelin koko on 50 x 70 cm.

Lue lisää »


Satunnaisia tuotteita verkkokaupastamme